the words

the problem will come but how hard it is just show that you are strong enough and face the day every day bravely -banana-

baik punya!

aku pernah mempertikaikan adik kakak aku yg fanatik lagulagu korea ni amende yg syok sangat dkat lagulagu kpop ni..bkan faham pon ap yg kpop tu nyanyi..dah namapon lagu korea mestilahh dlam bahasa korea kan..haaaa,sekarang ni ak nak bagi tahu pendapat aku..kalau nak tahu kn..lagulagu korea ni kau tak boleh dngar dkat mp3 ke radio ke..kau kena bukak video dia..kau cari yg ad translate sekali lepastu..walaupon tak boleh faham ap dia nyanyi..tp bila kita tahu makna disebalik lagu mreka ni..sweet gilaaaa..haha..pendapat org lain ak tak tahu laa kan..tp betol ak tak tipu..major lagu korea meaning dia sweet gila kot..bolehh laa kasi ak cair dngar..haha..bila dengar kn..rasa nak senyum jeee..nasib baik ak waras lagi..takd maknanya mamat korea tu nyanyi untuk ak!haha..lagulagu mreka ni tk fokus pada pasangan bercinta saja..boleh jugak apply dkat ibu or kawan,isteri lagi bgos!..haaa!pause lagu round applause dkat bawah blog aku tu..kau play video bawah ni..
video

lagu ni tajok nya NO OTHER!super junior yg nyanyi..tapi aku tkde lahh fanatik sangat dngan lagulagu kpop ni..and aku bukan layan sangat lagu cinta2 ni..cuma terpesona seketika..selain dari lirik yg sweet sweet,music dia pon style..and btw,ak sarankan kalian cuba usha super junior-experiment human body..dia pasal pengetahuan am about human body melalui experiment yg mcam2..style gak la..dari situ kalian bukan sahaja dpat mengetahui hilarious experiment dr group super junior ni tp dpat gak melayan keletah-keletah ahliahli super junior yg cute and funny!!
sumpah mereka ini sangat lawak!
ok thats all!!

No comments:

Post a Comment